Rakennusten pohjatyöt Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Maanrakennus R. Voittola Oy Keravalta on erikoistunut rakennusten pohjatöihin. Tarjoamme kattavat palvelut yrityksille, julkiselle sektorille sekä yksityisille kotitalouksille Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Lue lisää palveluistamme ja tilaa tarvitsemasi pohjatyöt kokeneelta tekijältä. 


Pohjatyöt on elintärkeä työvaihe uutta rakennusta rakennettaessa. Pohjatöissä tehtyjä virheitä on erittäin vaikeaa ja kallista korjata jälkikäteen, ja siksi pohjatyöt onkin aina syytä jättää asiantuntevalle ja kokeneelle maanrakennusliikkeelle.

Oikein ja ammattitaidolla toteutetut pohjatyöt varmistavat rakennuksen pitkän elinkaaren. Me Maanrakennus R. Voittola Oy:llä olemme erikoistuneet talojen pohjatöihin. Kolmen vuosikymmenen kokemuksella toteutamme niin talojen perustukset, sade- ja jätevesijärjestelmät, salaojitukset kuin tonttien muotoilutkin. Kun tilaat pohjatyöt meiltä, voit olla varma, että lopputulos on suunnitelmien mukainen, toimiva ja korkealaatuinen – vielä vuosikymmentenkin kuluttua!

Palveluihimme kuuluvat:

  • rakennusten pohjatyöt

  • jätevesijärjestelmien asennukset ja kaivuutyöt

  • sadevesijärjestelmät

  • salaojitukset rakennusten ympärille

  • tonttien muotoilut

  • ojien kaivuutyöt.

Lue lisää koneurakoinnista

Luota pohjatöissä alan asiantuntijaan

Toteutamme pohjatyöt kaikenlaisille rakennuksille, vastaten niin rakennusliikkeiden, julkisen sektorin toimijoiden kuin yksityisten talonrakentajienkin tarpeisiin. Meidät tunnetaan täsmällisyydestä, luotettavuudesta sekä korkealaatuisesta työnjäljestämme. Pidämme aina huolen asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen aikataulujen, budjettien sekä muiden sopimusten noudattamisesta ja varmistamme, että valmista syntyy toivotussa tahdissa.

Yhteistyö kanssamme on mutkatonta – olemme tavoitettavissasi nopeasti läpi koko urakan. 

Soita ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä kilpailukykyinen tarjous urakallesi. Toimialueemme kattaa joustavasti Keravalta käsin koko Uudenmaan sekä pääkaupunkiseudun alueen, tarpeen mukaan lähdemme töihin myös kauemmas.

Tilaa pohjatyöt Maanrakennus R. Voittola Oy:ltä ja varmista onnistunut lopputulos. Palvelemme Keravalta käsin koko Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella.

Ota yhteyttä