Koneurakointi Uudellamaalla

Yhteydenotto

Maanrakennus R. Voittola Oy on kaivinkoneurakointiin erikoistunut ammattilainen Uudellamaalla. Tarjoamme monipuoliset palvelut niin rakennusliikkeille, muille yrityksille, julkiselle sektorille kuin yksityisille kotitalouksillekin. Toimialueemme kattaa pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun sekä muun Uudenmaan alueen.

Tutustu koneurakoinnin palveluihimme ja soita kysyäksesi lisää! Jos etsit osaavaa ja luotettavaa maanrakennusliikettä toteuttamaan koneurakointitarpeesi, valitse kumppaniksesi Maanrakennus R. Voittola Oy ja takaa urakallesi menestyksekäs toteutus. Ammattitaitoinen ja laaja-alaisen tietotaidon omaava henkilökuntamme yhdistettynä korkealaatuiseen kalustoomme takaavat tasokkaan työnjäljen, olipa kyseessä pieni tai suuri, yksinkertainen tai vaativa urakka. Olemme erikoistuneet väylärakentamiseen, mutta yhtä lailla meiltä hoituvat myös muut kaivinkoneurakointiin liittyvät työt. 

Kaivinkoneurakointia tehokkaalla kalustolla

Kysy meiltä myös muita kaivinkoneurakoinnin palveluita. Käytössämme on tela-alustainen, kauhanpyörittäjällä ja 3D-koneenohjausjärjestelmällä varusteltu kaivinkone, jonka paino on 26 t. Yrityksemme kotipaikka sijaitsee Keravalla, josta käsin päätoimialueemme kattaa koko Uudenmaan sekä pääkaupunkiseudun alueen. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä, vaan soita ja kerro koneurakoinnin tarpeestasi!

Yhteystiedot

Maanrakennus R. Voittola tarjoaa palvelut koneurakointiin yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme joustavasti Keravalta käsin.

Ota yhteyttä